0
Realtime voorraadkoppeling
Verkoop commerciële bestellers
Jij verkoopt, wij verzenden

Over SHIPLESS

Over SHIPLESS

SELL MORE, SHIP LESS. 

Jij verkoopt onze producten. Wij versturen ze naar de klant.

SHIPLESS is de merknaam van de dropshipmentservice van Garden Interiors BV. Wij dropshippen onder andere tuinmeubelen van merken als Siesta en The Outsider. Met ruim 10 jaar ervaring in de tuin- en meubelbranche, zowel als webwinkelier, retailer als importeur, kennen wij de behoeften en valkuilen van o.a. verpakkingen, levertijden, retouren, terugbetalingen en schades maar al te goed. Deze en vele andere uitdagingen hebben we binnen Garden Interiors tot een minimum weten te reduceren door alleen nog samen te werken met betrouwbare partijen en te investeren in extra sterke verpakkingen, bereikbare klantenservice en gedegen logistiek. Onze aandacht gaat hier dagelijks naar uit, waardoor ons schade- en retourpercentage onder de 2% is. Hiermee is SHIPLESS uniek in de e-commerce branche. Momenteel werken we zelfs aan het behalen van een retourpercentage in 2023 van 1%. 

Natuurlijk speelt onze collectie ook een belangrijke rol. We verkopen uitsluitend hoogwaardige tuinmeubelen met een optimale prijs-kwaliteitverhouding, waarbij de winstmarge nauwlettend in de gaten gehouden wordt. De collectie bevat alleen commerciële hardlopers, waarvan zelfs een groot gedeelte ‘never out of stock’ is.

Wij geloven dat investeren in een duurzame, gezonde bedrijfsvoering boven alles gaat, waarbij de winst ligt in goede marges en minimale schade en retouren.

Hoe kan SHIPLESS ontzorgen?

Wij hebben de productinformatie tot in detail voor je uitgewerkt. Je krijgt alles kant-en-klaar aangeleverd inclusief productfoto’s, titels, teksten, barcodes, artikelnummers, specificaties en meer. Met de eenvoudige integratie via Droppery worden de door jou geselecteerde producten automatisch in je webshop geladen en activeer je ook meteen de automatische voorraadkoppeling. Zodra je een SHIPLESS product verkoopt ontvangen wij direct een melding. Na ontvangst van de betaling maken wij de order gereed voor verzending en versturen wij deze rechtstreeks naar jouw klant. 

Kom je uit de meubelbranche? 

Dan is je bedrijf wellicht niet ingericht op het verkopen van een seizoensproduct zoals tuinmeubelen. Dat begrijpen wij heel goed. Juist daarom bieden wij onze dropshipping oplossing, waarbij je wel van de marges profiteert maar geen voorraad nodig hebt. Zo heb je in de winter dus ook nooit overvolle magazijnen of onnodige voorraad. Kortom; je loopt geen enkel voorraadrisico, terwijl de klant zijn product alsnog snel uit voorraad geleverd krijgt.

Wat is de omzetprognose?

Het is mogelijk, afhankelijk van je locatie en de juiste inspanningen, om van april tot augustus tussen de 50.000 en 250.000 euro extra omzet te genereren met onze hoogwaardige tuinmeubelen. Natuurlijk vraagt het onderhouden van een webshop tijd en enige basiskennis, maar grote investeringen zijn niet nodig en grote voorraad risico's zijn uitgesloten. 

Hoe kun je starten? 

Maak een account aan op onze website. Vul het aanmeldformulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Natuurlijk helpen we je graag op weg bij de integratie tussen onze producten op Droppery en jouw webshop.

SHIPLESS is een merknaam van Garden Interiors BV.

Login of meld je aan bij SHIPLESS, de dropshipment service van Garden Interiors BV

Wordt vandaag nog partner!

Heb je een vraag?

Bel ons

Ma t/m vrij 9:00 - 17:00 uur

085 130 68 78

E-mail

We streven ernaar je e-mail dezelfde werkdag nog te beantwoorden.

[email protected]
4,6Review LogoWij scoren een 4,6 op Google Reviews

SHIPLESS (dropshipmentservice van Garden Interiors BV)

Bezoekadres: Heiligeweg 61
1561 DG, Krommenie
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL 8618 096 22 B01
KVK: 80812570
Bank: NL84 ABNA 0460 3780 23

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »