SGS Tested & Water Repellent Meer informatie

Bewerken
Go to account settings
Bewerken

Over SHIPLESS

Over SHIPLESS

SELL MORE, SHIP LESS. 

Jij verkoopt onze producten. Wij versturen ze naar de klant.

Wij dropshippen voor u tuinmeubelen van onze merken als The Outsider, Baratti en Siesta. Met ruim 10 jaar ervaring in de tuin- en meubelbranche, zowel als webwinkelier, retailer en importeur, kennen wij de behoeften en valkuilen van o.a. verpakkingen, levertijden, retouren, terugbetalingen en schades maar al te goed.

Deze en vele andere uitdagingen hebben we tot een minimum weten te reduceren door alleen nog samen te werken met de juiste en betrouwbare partijen. We hebben extra geinvesteerd in zeer sterke verpakkingen, bereikbare klantenservice en een gedegen logistiek. Onze aandacht gaat hier dagelijks naar uit, waardoor ons schade- en retourpercentage onder de 2% is. Hiermee is SHIPLESS uniek in de e-commerce branche. Momenteel werken we zelfs aan het behalen van een retourpercentage in 2024 van 1%. 

Natuurlijk speelt onze collectie een belangrijke rol. We verkopen uitsluitend hoogwaardige tuinmeubelen met een optimale prijs-kwaliteitverhouding, waarbij uw winstmarge nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Onze collectie bevat alleen commerciële hardlopers, waarvan een groot gedeelte ‘never out of stock’ is.

Wij geloven dat investeren in een duurzame, gezonde bedrijfsvoering boven alles gaat, waarbij de winst ligt in goede marges, hoogwaardige producten, minimale transportschade en geen retouren.

Met 1 druk op de knop alle producten geïntegreerd in je website! 

Wij hebben alle benodigde productinformatie tot in detail voor je klaar staan. Je krijgt alles kant-en-klaar aangeleverd inclusief productfoto’s, voorraadkoppeling, titels, teksten, barcodes, artikelnummers, specificaties, inkoopprijzen, adviesvekooprijzen en meer. 

Met onze eenvoudige Gratis integratie kan je met 1 druk op de knop onze gehele collectie automatisch in je webshop laden en activeer je de automatische voorraadkoppeling. Zodra jij een SHIPLESS product verkoopt op je website ontvangen wij direct een melding. Na ontvangst van de betaling maken wij de order gereed voor verzending en versturen wij deze rechtstreeks (binnen 24 uur) naar jouw klant. Op de achtergrond wordt de voorraad automatisch bijgewerkt, zodat de informatie in je webshop ook weer up-to-date is.

Kom je uit de meubelbranche of anders? 

Dan is je bedrijf wellicht niet ingericht op het verkopen van een seizoensproduct zoals tuinmeubelen. Juist daarom bieden wij onze dropshipping oplossing, waarbij je wel van de marges profiteert maar geen voorraad houdt. Zo heb je een betere cashflow en loop je geen enkel voorraadrisico, terwijl jou klant zijn product alsnog binnen 24 uur uit voorraad geleverd krijgt.

Omzetprognose

Het is eenvoudig mogelijk, afhankelijk van je locatie en de juiste inspanningen, om van april tot augustus tussen de 50.000 en 250.000 euro extra omzet te genereren met onze commerciële tuinmeubelen die voorzien zijn van een goede marge. Grote investeringen niet nodig, voorraadrisico's zijn uitgesloten plus hogere cashflow! 

Starten met risicoloos verkopen van onze tuinmeubelen? 

Maak een account aan op onze website. Vul het aanmeldformulier in en wij nemen contact met je op. Natuurlijk helpen we je graag op weg bij de integratie tussen onze producten op Droppery en jouw webshop.

Indien je nog vragen hebt kan je ons bellen op 085-1306878. 

SHIPLESS is de merknaam van de dropshipmentservice van Garden Interiors BV.

Keep in touch

Bewerken

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »